Disclaimer

Deze disclaimer is bedoeld om u te wijzen op uw eigen verantwoordelijkheid ten aanzien van het bezoeken van WeddenPaarden.nl. De disclaimer is van toepassing op alle door WeddenPaarden.nl geautoriseerde en gepubliceerde pagina’s. Door de website op welke wijze dan ook te gebruiken stemt u in met de disclaimer.

WeddenPaarden.nl is niet verantwoordelijk voor bezoekers die na het lezen van informatie op de website onjuiste of ongelukkige keuzes maken, verkeerde gedachtevorming en andere desbetreffende, verkeerde acties initiëren en kan hiervoor op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld.
WeddenPaarden.nl spant zich in om de website up to date, actueel en volledig te maken en te houden, maar kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheid of onvolledigheid van informatie. De inhoud is te allen tijde experimenteel en bevat geen absolute waarheid.

WeddenPaarden.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor mogelijke virussen of programma’s van derden die ongewenst of ongeautoriseerd toegang krijgen via uw computer door bezoek aan WeddenPaarden.nl en die mogelijkerwijs schade aanrichten aan uw computer of internetverbinding. WeddenPaarden.nl doet alles in haar macht om verkeerde informatie of vreemde programma’s te weigeren op de website.

WeddenPaarden.nl is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van informatie op WeddenPaarden.nl en zal geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor materiele en/of immateriele schade van welke aard dan ook, welke direct of indirect voorvloeit uit het gebruik van deze site.

WeddenPaarden.nl behoudt het recht een persoon of bezoeker de toegang tot de website te onthouden of verbieden wanneer daar gegronde redenen voor zijn.

WeddenPaarden.nl heeft het recht de disclaimer op elk gewenst moment en op elke gewenste wijze te veranderen wanneer zij daar aanleiding toe ziet.

Door gebruik te maken van weddenPaarden.nl bevestigt u dat u 24 jaar of ouder bent, dat u zich bewust bent van de risico’s van online kansspelen, en dat u momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

We gebruiken cookies om uw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren.